Appartement aan Carrer de Balmes met 45 m² terras

Carrer de Balmes, 08008 Barcelona, Eixample

TE KOOP

Gedetailleerde beschrijving

Dit luxe appartement van 140 m² met een exclusief terras van 45 m² is gelegen in een prachtig modernistisch gebouw aan calle Balmes in de wijk Eixample, tussen calle Valencia en calle Mallorca.

Het ligt dicht bij de vele winkels en restaurants aan de Rambla de Catalunya, de Passeig de Gracia en calle Enrique Granados.

Nobohome is net klaar met de renovatiewerkzaamheden en de inrichting. Het heeft gerestaureerde authentieke kenmerken (de vloeren, plafondornamenten), gecombineerd met moderne functionaliteit. Het appartement biedt alle luxe en comfort die men zich kan wensen.

De ruime woonkamer met open keuken heeft twee balkondeuren die toegang bieden tot een groot terras met twee verdiepingen. De bovenste verdieping heeft een houten terras en comfortabele banken. De onderste verdieping is bestemd als barbecueplaats en beschikt over een grote eettafel.

Het appartement heeft verder vier tweepersoonsslaapkamers, drie badkamers (de hoofdslaapkamer heeft een en suite badkamer), een gastentoilet en een patio die dienst doet als wasruimte.

Het appartement wordt sleutelklaar en klaar om in te wonen inclusief meubilair, huishoudelijke apparatuur en accessoires verkocht.

Prijs: € 1.200.000

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in of gebruik onze contactgegevens om een bezichtiging te plannen of meer informatie aan te vragen.

Kantoor: (+34) 938327879
Email: info@nobohome.com

 

Bekijk meer appartementen