Luxe onroerend goed in Barcelona

Bel ons of vul het formulier in als u een afspraak wilt maken of meer informatie wenst.

Stuur ons een bericht

 

NOBOHOME / Nobo Residents S.L

Carrer de Ribera, 14 bajos
08003 Barcelona

E-mail: info@nobohome.com
Tel.: 93 8327879

Niels Oudega

(+34) 685337465

Bianca Bosman

(+34) 647688728

Maak een afspraak

Om de wereld van luxe onroerend goed in Barcelona te zien

Nobohome wil graag potentiële klanten ontmoeten die worden aangetrokken door Barcelona en die deze geweldige stad tot hun thuis willen maken.

Barcelona is een kosmopolitische stad en één van de weinige wereldsteden met een uitstekende ligging aan de Middellandse Zee die barst van de energie. De stad combineert traditie met moderniteit en mengt zijn Romeinse en Middeleeuwse verleden met het modernisme van Gaudi tot aan nieuwe architectonische juweeltjes, zoals Torre Agbar en het W hotel, waardoor het een geweldige plek is voor liefhebbers van architectuur om te verkennen. Barcelona wordt gezien als één van de beste steden ter wereld om te genieten van haute cuisine tot uitstekende tapas en bovenal het heerlijke Middellandse Zeeklimaat die het leven nog mooier maakt. Volgens Nobohome is Barcelona één van de meest gewilde steden ter wereld en de beste keuze om luxe onroerend goed te bezitten, om van de stad uw thuis te maken.

Tegenwoordig werkt Nobohome tegelijkertijd aan verschillende luxe onroerend goed projecten in Barcelona. Wij hebben ons kantoor op Carrer de la Ribera 14 in het hart van de populaire wijk Borne in Barcelona. Met ons team van getalenteerde jonge Spaanse architecten streven we er elke dag naar om de dingen beter te doen.

Door de jaren heen heeft Nobohome veel kennis opgedaan. Wij hebben de plaatselijke onroerend goed markt leren begrijpen en wij weten precies waar onze internationale klantengroep de meeste waarde aan hecht bij hun zoektocht naar een luxe appartement in Barcelona.

Wij maken graag een afspraak met onze klanten om ze kennis te laten maken met de wereld van luxe onroerend goed in Barcelona en ook om ze informatie te geven over de verschillende wijken, zoals Born, Eixample, Raval, Barceloneta en andere. Verder kunnen we exact uitleggen hoe het kopen van luxe onroerend goed in Barcelona in zijn werk gaat.

Omdat we een nichespeler zijn, hebben we nooit veel luxe boetiekappartementen te koop. Maar Nobohome is altijd blij om aan onze internationale klanten de boetiekappartementen te tonen die bij ons te koop zijn of de luxe appartementen die momenteel in aanbouw zijn.